A klasszikus édesburgonya krémleveshez meghámozzuk a nagyobb méretű batátákat és kockákra vágjuk.
A hagymát felaprítjuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzádjuk az édesburgonyát, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Ha felforrt, hozzáadjuk a zöldségleveskockákat. Lassú tűzön puhára főzzük.
Amikor megfőtt a burgonya botmixerrel vagy turmixgépben pürésítjük. Ha szükséges, vízzel hígítjuk. Végül hozzáöntjük a tejszínt.
Ízesítjük borssal, szerecsendióval. Serpenyőben pirított baconnel vagy zöld fűszerekkel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.