A hagymákat kevés olajon megpirítjuk, majd a megpucolt felkarikázott répákat hozzáadjuk és együtt pirítjuk tovább.
Ezután megszórjuk piros paprikával, felöntjük vízzel és hozzáadjuk a pucolt, darabolt édesburgonyákat is, fűszerezzük majd puhára főzzük a zöldségeket (kb 30 perc).
Ha megpuhult a zöldség hozzáadjuk a megsült sütőtököt és botmixerrel pépesítjük a levest. Megkóstoljuk és ha kell utána fűszerezünk.
A kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőben megpirítjuk. A levest tejföllel, pirított kolbászkarikákkal, felaprított friss petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.