Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minestrone recept
Minestrone
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Kolbász

Receptek kolbász hozzávalóval

Leírás

Ahány ház, annyi kolbász. Mindenki másként szereti, mindenki másként készíti. A hagyományos szárítással érlelt házi füstölt kolbász készülhet csemege változatban és csípősen is. Létezik vékony és vastag kolbász. Alapvetően sertéshússal készítik, de például a szarvaskolbász vagy a mangalica sertés kolbász is nagyon kedvelt.

Fogyasztható szendvicsekhez, de belefőzhetjük paprikás krumpliba, rakott káposztába, tepsis ételekbe, lecsóba, slambucba, bablevesbe, korhelylevesbe. A felhasználása szinte végtelen. A tipikus magyaros ételek alig elképzelhetőek kolbász nélkül. Teljessé teszi az ételek ízét.

A táblázatban megadott tápértékek a száraz füstölt kolbászra értendő. Kolbászféleségenként változhatnak ezek az értékek.

Mikor vedd?

Élelmiszert árusító és/vagy hentesüzletekben.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen vagy hűtőszekrényben.
Tápérték(100 g)
316 kcal Energia
22.4 g Zsír
0.2 g Szénhidrát
28.3 g Fehérje
Kolbász receptek (401 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.