A darált húst összedolgozzuk 4 gerezd összetört fokhagymával, sóval, borssal, majoránnával és a bazsalikommal, majd a masszából gombócokat formázunk.
A gombócokat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, a tetejüket meglocsoljuk olajjal, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Ha már kezd pirulni, kivesszük, és serpenyőben olajon rápirítunk, majd félretesszük.
A kolbászt karikára vágjuk, és megsütjük az olajon, majd félretesszük.
A maradék fokhagymát összetörjük, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a hámozott paradicsomot.
Megszórjuk barna cukorral, majd felöntjük a passzírozott paradicsommal és 1 dl vízzel. Végül beletesszük a húsgombócokat és a kolbászt. 15 percen át főzzük, majd felöntjük a vörösborral és összeforraljuk.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a húsgombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.