A sültcékla-saláta elkészítéséhez a céklát megpucoljuk és kisebb kockára vágjuk. Egy tepsit kiolajozunk, beleöntjük a felaprított céklát, meglocsoljuk egy kevés olajjal. Alufóliával lefedjük és 190 fokra előmelegített sütőben 1 órát sütjük. Levesszük róla a fóliát és még egy kicsit megpirítjuk.
Egy tálban összekeverjük a megmosott spenótot, az áfonyát, a szétmorzsolt fetát, a kesudiót, a cikkekre vágott fügét és a céklát.
A dresszinghez összekeverjük az olívaolajat, a mézet és a citromlevet, és meglocsoljuk vele a salátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.