A meghámozott, majd finomra aprított vörös- és fokhagymát megpároljuk a felforrósított olívaolajon. Hozzádjuk a megtisztított és lereszelt sárgarépát, majd a kétféle darált húst. Sózzuk, borsozzuk, és kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Ekkor hozzáadjuk a szétnyomkodott hámozott paradicsomot, a megmosott, felaprított oregánót és bazsalikomot, majd felöntjük a vörösborral, és kis lángon, kevergetve, 45 percig főzzük. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, és még egyszer hagyjuk felforrni a ragut.
A spagettit lobogva forró sós vízben kifőzzük a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Leszűrjük, ráöntjük a mártást, alaposan összeforgatjuk, végül parmezánnal megszórjuk. Zöldfűszerekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.