Felforrósítjuk az olívaolajat, és aranyszínűre pirítjuk benne a kolbászokat. Azután kiszedjük, és a visszamaradt zsiradékon4-5 percig pirítjuk a meghámozott, felkarikázott lila hagymát. Akkor jó, ha kissé karamellizálódik.
Hozzáadjuk a megtisztított, átnyomott fokhagymát a kimagozott, felkockázott paprikával együtt, és együtt további 2-3 percig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk a keveréket, majd beleforgatjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt. Ezután közepes lángon8-10 percig főzzük a ragut.
Közben kifőzzük a tésztát forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Ezután leszűrjük és lecsepegtetjük, majd egy tálba tesszük.
A sült kolbászokat felkarikázzuk, és a paradicsomos mártásba forgatjuk. Végül a tésztárahalmozzuk. Néhány bazsalikomlevéllel díszítve, továbbá némi reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.