A burgonyát meghámozzuk és karikára vágjuk. A kolbászt kb. 3 mm vastagságúra, ferdén felszeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk.
A tepsibe először a fele szalonnát tesszük bele egyenletesen, majd rá a fele krumplit, és picit megsózzuk. Ezután egyenletesen ráhelyezzük a kolbász-, sonka és hagymaszeleteket, betakarjuk a krumpli másik felével, majd picit megsózzuk.
Végül szétterítjük a tetején a megmaradt szalonnát, majd a sütőbe tesszük. Többször megmozgatjuk, s ízlés szerint jó ropogósra sütjük. Savanyú káposztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.