A paprikás krumpli elkészítéséhez kevés zsíron vagy olajon lepirítjuk a kockákra vágott húsos szalonnát.
Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a felkarikázott kolbászt is.
Ha jól átpirult, hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot és paprikát.
Amikor a zöldségek is megpuhultak, megszórjuk pici pirospaprikával, majd mehet hozzá a megtisztított, ízlés szerint kockára vagy hasábra vágott krumpli.
Felöntjük egy kevés vízzel és készre főzzük. Még sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. Melegen, friss kenyérrel, ecetes vagy kovászos uborkával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.