A csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk, és hagyjuk lecsepegni.
A zöldpaprikát is megmossuk, kimagozzuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk.
Egy serpenyőben a felforrósított olajon megfonnyasztjuk a hagymát. Hozzáadjuk a zöldpaprikát is, majd néhány percig pirítjuk.
A hagymás alaphoz adjuk a zöldborsót, meghintjük a pirospaprikával, majd elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük 100 ml vízzel, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Végül beleforgatjuk az előkészített májat, és fedő alatt, közepes hőmérsékleten készre főzzük további kb. 10 perc alatt. Főtt burgonyával tálalhatjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a zöldborsós csirkemáj
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.