A karfiolleves elkészítéséhez a karfiolt rózsáira szedjük. A zöldségeket meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
A zöldségeket forró olajon kicsit megpároljuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a pirospaprikát, felöntjük az alaplével, sóval, borssal fűszerezzük, majd beletesszük a karfiolrózsákat.
Amikor megpuhultak a zöldségek, a levest behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, 1 perc alatt újra felforraljuk, és tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a zöldséges-tejfölös karfiolleves:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.