A megpucolt és karikára vágott krumplit egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Jöhetnek a fűszerek. Kerül bele babérlevél, só és majoránna. Átkeverjük és fedő alatt puhára főzzük a krumplit.
Egy kis doboz tejfölben elhabarunk egy-két evőkanál lisztet és hozzámerünk egy keveset a főzővízből. A hőkiegyenlítés után besűrítjük a főzeléket. Pár percig még főzzük, amíg el nem tűnik a liszt íze. Ha kell, ízlés szerint még tehetünk bele egy kevés sót.
Nézd meg videón, hogyan készül a majoránnás burgonyafőzelék!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.