A burgonyát meghámozzuk, és kisebb kockákra vagy vékony karikákra vágjuk. A bacont felcsíkozzuk.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és elkezdjük megpirítani rajta a bacont. Hozzáadjuk a krumplit, összeforgatjuk, és megpirítjuk kissé. Megsózzuk és borsozzuk, lefedjük, majd puhára pároljuk a burgonyát.
Egy tálban villával habosra keverjük a tojásokat a tejszínnel, egy kevés sóval és borssal. A szalonnás krumplihoz csorgatjuk, és addig sütjük, míg a rántotta kissé megszilárdul. Egy kevés aprított újhagymazölddel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.