A gombát és a hagymát megtisztítjuk, mindkettőt apróra vágjuk.
Kevés olajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a hagymát, majd a gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és puhára pároljuk.
Közben a petrezselymet apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
Ha elkészült a gomba, levesszük a tűzről, és miután kihűlt, összekeverjük a kétféle sajttal és a petrezselyemmel.
A kenyérszeleteket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megkenjük mindet a gombás masszával, és 200 fokra előmelegített sütőben megpirítjuk a szendvicseket.
Apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a gombás-sajtos melegszendvics!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.