Az apróra kockázott bacont vagy sonkát és a durvára reszelt sajtokat összekeverjük a tojássárgájával, a tejföllel és a borral. A leöblített, lerázott snidlinget vékonyan felkarikázzuk és a sajtos masszába forgatjuk. Megsózzuk, megborsozzuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A ciabattát kb. 12 darab 1-2 cm vastag szeletre vágjuk. A szeleteket sütőpapírral leterített tepsibe fektetjük, megkenjük a sajtos masszával, és az előmelegített sütőben, alulról a 2. sínen sütjük 6-8 percig. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.