Hagymás rostélyos
Medvehagyma-krémleves fenyőmaggal
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék
Hagymakrémleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hollandi mártás
Rakott zöldbab darált hússal
Zúzapörkölt
Nutellás babka
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Tejszínes gombaleves
Oroszkrémtorta
Tojásos nokedli fejes salátával
Parasztlángos (kenyérlángos)
Csupacsokis brownie
Mátrai borzaska
Snidling

Receptek snidling hozzávalóval

Leírás

A snidling, vagy más néven metélőhagyma erős aromájú fűszernövény. Nem csak ízesíti, de díszíti is ételeinket. Főzni nem kimondottan célszerű, inkább tálalás előtt adjuk az ételhez. 

Jól mutat szendvicseken, hidegtálakon, de ízesítenek vele babot, borsót, krumplit, salátákat, sülteket, szendvicseket, túrót, lágy sajtokat, valamint mártásokat és halételeket is. Nélkülözhetetlen alapanyaga a kőrözöttnek, de levesek, tojásos ételek, tokányok kedvelt hozzávalója is.

Mikor vedd?

A tavasszal elvetett snidlinget nyáron arathatjuk, míg az ősszel, cserépbe ültetett növényt decembertől szüretelhetjük.

Hogyan tárold?

Gyorsan elfonnyad, így érdemes szárítani vagy mélyhűtőbe tenni későbbi fogyasztásra.
Tápérték(100 g)
30 kcal Energia
0.7 g Zsír
1.9 g Szénhidrát
3.3 g Fehérje
Snidling receptek (590 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.