A zöldbabot megtisztítjuk, végeit levágjuk és enyhén sós vízben előfőzzük, majd leszűrjük. Ha konzervbabot használunk, akkor a levét leöntjük.
A tojásokat felverjük, elkeverjük benne a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és snidlinggel ízesítjük, majd elkeverjük benne a reszelt sajt felét.
Egy tűzálló tálat kevés olajjal kikenünk, elterítjük benne a zöldbabot, leöntjük a mártással, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
A sajtos zöldbabot 175 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a sajtos rakott zöldbab:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.