A sonkát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. A sajtot lereszeljük. A tojást felverjük. A szezámmagot forró tepsiben 1-2 perc alatt megpirítjuk.
A fagyasztott leveles tésztát kiengedjük és kitekerjük.
A tésztát rizsliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk, majd megkenjük a felvert tojással. Rászórjuk a pirított sonkát és a reszelt sajtot. Tésztavágóval felvágjuk csíkokra, a rudakat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
185 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. Tálaláskor megszórjuk pirított szezámaggal.
Nézd meg videón, hogyan készülnek a sajtos sonkás vendégváró falatkák
Megjegyzés
Gyors és egyszerű vendégváró sütemény, amit hagyományos alapanyagokból is elkészíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.