A szezámos-parmezános burgonyagolyók elkészítéséhez a meghámozott burgonyát felkockázzuk és enyhén sós vízben puhára főzzük. Azután leszűrjük és burgonyanyomón áttörjük.
Ha a burgonya kihűlt, hozzákeverünk 1 tojást, a reszelt sajtot, megsózzuk, megborsozzuk és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy jól formázható keményebb masszát kapjunk.
A burgonyás masszából diónyi golyókat formázunk, és az enyhén felvert tojásba, majd szezámmagba forgatjuk. Forró, bő olajban aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.