A zöldbabpörkölt elkészítéséhez a megmosott zöldbab végeit levágjuk, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, majd megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a zöldbabot is, és erős lángon átforgatjuk. Ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával és köménnyel fűszerezzük. Egy kevés vízzel felöntjük, és kis lángon puhára pároljuk.
A fasírt elkészítéséhez a kétféle hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, és megfonnyasszuk 2-3 ek felforrósított olajon. A darált húst alaposan összedolgozzuk a felvert tojással és a hagymával. Megsózzuk és borsozzuk, majd a pirospaprikával fűszerezzük. Ha túl lágy a massza, egy kevés zsemlemorzsával dúsíthatjuk. Nedves kézzel pingponglabda méretű golyókat formázunk belőle, majd mindet meghempergetjük a lisztben. Végül a felforrósított olajban ropogósra és aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.