A hagymákat apróra vágjuk, a virslit felkarikázzuk.
A hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a pirospaprikát és felöntjük kevés hideg vízzel.
Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a mustárt, majd a virslikarikákat és a zöldborsót. Ha szükséges, kevés vízzel felöntjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Felforraljuk és hozzáadjuk a főzőtejszínt, majd megszórjuk a petrezselyemmel. Főtt rizzsel kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a zöldborsós virslipörkölt:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.