A leveshez egy lábasban felhevítjük a vajat, és megpároljuk rajta a meghámozott, felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a megtisztított zöldborsót és a meghámozott, apróra felkockázott burgonyát. Összeforgatjuk, majd felöntjük az alaplével. Fedő alatt, közepes lángon puhára főzzük a zöldségeket kb. 20 perc alatt. Botmixerrel vagy turmixgépben krémesre törjük, és tálalásig melegen tartjuk.
A pestóhoz késes aprítóba tesszük a megmosott bazsalikom letépkedett leveleit, a pirított diót, a meghámozott fokhagymát és az olívaolajat. Megsózzuk, majd pürésítjük.
Egy száraz serpenyőben megpirítunk egy kevés apróra vágott diót. A levest a bazsalikomos pestóval díszítve és pirított dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.