A zöldborsó nem csak hazánkban, hanem világszerte ismert és kedvelt zöldség, mely a hüvelyesek családjába tartozik. Változatosan felhasználható és rendkívül értékes, tápanyagban gazdag alapanyag, tele növényi fehérjével és esszenciális aminosavakkal. 100 gramm borsó elfogyasztásával fedezhetjük a napi C-vitamin-szükséglet közel felét, de jelentős az A-, a B1- és a K-vitamin tartalma is.
Szezonja idején frissen érdemes beszerezni: keressük az élénk középzöld színű hüvelyeket, és kerüljük a foltos, nagyobb szeműeket.
A zöldborsó cukortartalma viszonylag magas, így érdemes odafigyelnünk erre fogyasztása során.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.