A négygombás leves elkészítéséhez a gombákat megtisztítjuk és felaprítjuk, olajon kissé megpároljuk a zúzott fokhagymával és apróra vágott vöröshagymával együtt, majd felöntjük az alaplével.
Ha felforrt, belerakjuk a zöldbabot, a zöldborsót, a felaprított karfiolt, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a kockára vágott burgonyát, majd tovább főzzük.
A tejszínt a liszttel simára keverjük pár kanál levessel, majd hozzáadjuk a leveshez. Sóval, ételízesítővel ízlés szerint ízesítjük, és belerakjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, majd készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.