Az olívaolajat egy lábasban felhevítjük, majd a megtisztított, felaprított vörös- és fokhagymát üvegesre pároljuk. A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, alaposan elkeverjük, azután visszatesszük a lábast a tűzre.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A megtisztított kelkáposztát csíkokra vágjuk. A zöldségeket a lábasba tesszük, kevergetve átpirítjuk, majd felöntjük 1-1,2 l vízzel, és felforraljuk. Ezután közepes lángon addig főzzük a levest, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A levest sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felkarikázott virslit, és készre főzzük.
A tejfölt simára keverjük egy kevés levessel, továbbá a liszttel, majd a többihez adjuk, és forralunk rajta egyet. Némi aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.