A darált sertéshúst egy tálban összekeverjük a tojásokkal, az apróra vágott újhagymával. Beleszórunk egy csipet aprított koriandert, kevés vöröshagymát. Ízesítjük csontléfűszerrel, halszósszal, frissen őrölt fekete borssal és pici sóval.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd ebbe öntjük a masszát és óvatosan szétterítjük. Ha lepirult az alja, akkor feltekerjük és addig sütjük, amíg a belseje is el nem készül.
Papírra szedjük, felitatjuk róla a felesleges olajat.
Csíkokra vágva, főtt rizzsel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a vietnámi tojásos tekercs!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.