A krumplifőzelék is olyan étel, mely minden menza menüjén megtalálható, és sajnos pont emiatt sokan egy életre megutálják. A burgonyafőzelék azonban többet érdemel, hiszen nemcsak finom, de laktató fogás is, melyhez számtalan feltét remekül passzol! Adhatunk mellé pörköltet, sütőben vagy olajban sült fasírtot, de akár pirított kolbászkarikákkal, sült virslivel is tálalhatjuk.
Szerencsére nem kell sok hozzávaló a finom burgonyafőzelék elkészítéséhez, de ha szeretnéd elkerülni az ecet használatát, vagy csak feldobnád valamivel a klasszikus receptet, akkor cseréld kefirre a tejfölt! A kefirnek ráadásul számtalan jótékony egészségügyi hatása van, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy segíti a bélrendszer és a bélflóra megfelelő működését, így érdemes belőle rendszeresen fogyasztani.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.