Nos a tökéletes lángos titka a kefír hozzáadása. Ez az erjesztett tejtermék, ugyanis a tészta extra lágyságát, puhaságát adja, nem mellesleg a lángos külseje és vékonyra húzott közepe ropogósabbra sül, belseje pedig nem szárad ki., isteni foszlós marad!
Előkészítés: 50 perc
Kelesztés: 1,5 óra
1 adag: 330 kcal
Mindmegette tipp1.: Mindig csak annyi tésztát veszünk ki, amennyit megsütünk, a többi egy hétig is eláll a hűtőszekrényben!
Mindmegette tipp 2.: Tényleg nagy zacskóba és/vagy dobozba rakjuk a tésztát (amit előtte kis is olajozhatunk), mivel kelni fog a hűtőszekrényben is, és a túl kicsi tárolóból könnyen kifolyhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.