Elkészítés: A húst és a csontot megmosom, a húst nagyobb darabokra. vágom. A zöldségeket megpucolom, a répát és a fehérrépát csíkokra vágom, a zellert, a karalábét, a krumplit, a hagymákat, a paprikát és a paradicsomot negyedelem.
A húst és a csontot egy fazékba teszem, felöntöm vízzel, felforralom, a habját leszedem, s lassú tűzön tovább főzöm. Beleteszem a zöldségeket és a fűszereket, s továbbra is lassú lángon puhára főzöm.
Közben megfőzöm a tésztát.
Tálaláskor merek a levesből, a zöldségekből, teszek bele tésztát, darabka húst.
A húst a végén tormával fogyasztom, a velős csontból kinyert velőt pedig később - vacsorára - fokhagymás pirítóssal, fehérborral teszem magamévá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.