A zöldséges sült csirke elkészítéséhez a csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük sóval és borssal. A répát meghámozzuk, felkarikázzuk. 2 ek olajat felforrósítunk és megpirítjuk rajta a húst és a répát.
A megmosott burgonyát héjában félpuhára főzzük. Meghámozzuk, cikkekre vágjuk és megpirítjuk 4 ek felforrósított olajon és megsózzuk.
Az elősütött combokat, a répakarikákat és a burgonyacikkeket tűzálló tálba rendezzük. Rászórjuk a borsót, rácsipkedjük a megmosott rozmaring leveleit. Meglocsoljuk az alaplével, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.