A megmosott és szárazra törölt csirkét megsózzuk és megborsozzuk. A vajat felolvasztjuk egy nagy lábasban, és megsütjük benne a csirke mindkét oldalát addig, amíg aranybarna nem lesz.
Hozzáadjuk a lisztet a vajhoz, és egy percig melegítjük. A tejet és a tejszínt felforraljuk. Fűszerezzük sóval és borssal, majd belekeverjük a marék petrezselymet és a majonézt. Hozzáadjuk a vajas keveréket, és takarékon főzzük körülbelül 3 percig.
Egy hőálló tálat kikenünk zsiradékkal. A rózsáira szedett brokkolit és a csirkét a sütőtálba tesszük, és meglocsoljuk a szósszal. A sütőt előmelegítjük 180 ºC-ra, és 20-30 perc alatt készre sütjük benne a csirkét.
A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben, és a csirke mellétálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.