A csirkecombot megtiszítjuk, majd bedörzsöljük a fűszersóval és a borssal.
Egy hőálló tepsit vagy jénait kikenünk egy kevés zsiradékkal, leterítjük a zöldségkeveréket, megsózzuk, majd ráfektetjük a csirkecombokat.
Alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük, ha nem elég puha a hús, akkor még tovább. Végül a fóliát levéve 10 perc alatt megpirítjuk a combokat.
A zöldséges csirkét fogyaszthatjuk önmagában is, de készíthetünk mellé köretnek rizst, kölest vagy akár bulgurt is.
Megjegyzés
Mirelit zöldség helyett készíthetjük idény zöldségekkel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.