A krémsajtos rakott tészta elkészítéséhez forrásban lévő sós vízben pár perc alatt roppanósra főzzük a szükség szerint tisztított, hámozott, apróra vágott zöldségeket.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, lobogó sós vízben fogkeményre főzzük, majd leszűrjük.
A krémsajtot kikavarjuk a három egész tojással, a zúzott fokhagymával, az összemorzsolt bazsalikommal, a finomra vágott petrezselyem zöldjével, pici sóval, végül belevegyítjük a kissé lehűlt, lecsöpögtetett zöldségeket is. Beleforgatjuk a leszűrt tésztát.
Vastagon kivajazunk egy tepsit, belesimítjuk a keveréket. A tetejére rászórjuk a reszelt sajtot, és rámorzsoljuk a maradék vajat, és 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.