A burgonyákat meghámozzuk, lereszeljük, majd jéghideg vízbe rakva átmossuk. Egy szűrőt vékony textillel kibélelünk, és belekanalazzuk az előzőleg kicsavart burgonyát, majd felül összefogva teljesen kicsavarjuk belőle a vizet, és egy keverőtálba tesszük.
A reszelt krumplihoz hozzáadjuk a listet, a reszelt sajtot, a meghámozott és felaprított hagymát és fokhagymát, az apróra vágott koriandert, a tojásokat, sót, borsot és a piros paprikát, majd alaposan összekeverjük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majg a masszából kis lepényeket formázunk, és kevés olajon aranybarnára sütjük. Ízés szerinti mártogatóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.