A kukoricát lecsepegtetjük és egy botmixerrel pürésítjük.
Hozzáadjuk a tojást, a liszteket és a sót, majd folyamatos kevergetés mellett apránként a tejet is. Pár percig állni hagyjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, a masszából egy-egy merőkanálnyit a serpenyőbe kanalazunk, óvatosan elterítjük, és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Reszelt sajttal megszórva, vagy lekvárral, esetleg juharsziruppal leöntve tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a cachapa, a venezuelai kukoricás palacsinta.
Megjegyzés
A cachapát ehetjük sósan, sajttal megszórva, vagy akár édesen is, jól passzol hozzá a lekvár és a juharszirup is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.