Egy nagyobb edényben egy kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, közben hozzáadjuk a fokhagymát, a karikára vágott sárgarépát, és a felkockázott zellert. Nagyjából 5 perc után beledobjuk a kockára vágott csirkemellet is, aztán tovább folytatjuk a főzést rendszeres kevergetés mellett.
Amikor a husi már jól kifehéredett, hozzáöntjük a húslevesalaplét, a tejszínt és a sajtkrémet, majd lefedve 30 percig főzzük lassú tűzön. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, ha szükséges.
Ha úgy látjuk, hogy nagyon fő a leves, picit tekerjünk vissza a gázon, aztán mehet bele az eperlevél tészta és további 5-6 percig főzzük. A vége felé hozzáadjuk a spenótleveleket is, majd addig főzzük lassú kevergetés mellett, amíg picit meg nem hervadnak.
NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A SAJTKRÉMES CSIRKELEVES:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.