A csirkecombokat megtisztítjuk, majd megmossuk mindet, és szárazra töröljük. Sózzuk és borsozzuk, majd pihentetjük 30 percig.
A combokat megforgatjuk a zsemlemorzsában. Felforrósítjuk egy edényben az olaj felét, beletesszük a húst, majd lefedjük és lepréseljük. 10–15 perc alatt pirosra sütjük, majd megfordítjuk a combokat. Hozzáöntünk 0,5 dl vizet, és lefedjük. Ezután a húst puhára pároljuk nagy lángon, közben pótoljuk az elpárolgott folyadékot. Végül fedő nélkül a húst ropogósra sütjük. Kiemeljük a húsdarabokat, és egy kevés vizet öntünk az edénybe. Felforraljuk, majd gazdagítjuk a mártást a vajjal. Leszűrjük, majd a hússal együtt melegen tartjuk.
A megtisztított zellert felszeleteljük. Roppanósra főzzük forrásban lévő, sós vízben, majd leszűrjük. A megtisztított, felszeletelt gyömbért 10 másodpercig pirítjuk a megmaradt felforrósított olajon. Hozzáadjuk a zellert, és nagy lángon néhány percig tovább pirítjuk. Végül beleforgatjuk a megtisztított, cikkekre vágott almát is. Sózzuk, borsozzuk, és puhára pároljuk. Meghintjük a finomra vágott zöldekkel, végül a vajas mártással meglocsolt csirkecomb mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.