A rizst a csomagolásán olvasható leírás szerint sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük és letakarva melegen tartjuk.
Közben a megtisztított hagymát, fokhagymát és gyömbért nagyon finomra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és a felfogott levéből 1 dl-t kimérünk. A megmosott, leszárított húst csíkokra vágjuk, és nagy serpenyőben vagy wokban 2 ek olajon megpirítjuk, adagonként kb. 5 perc alatt. A serpenyőből kivéve megsózzuk, megborsozzuk.
A maradék 1 ek olajat felhevítjük a serpenyőben és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, majd együtt pirítjuk egy rövid ideig. Megszórjuk az 1 ek curryporral, felöntjük az alaplével, a kimért ananászlével, valamint a kókusztejjel, és fedő nélkül beforraljuk. Végül beleforgatjuk a húst, valamint az ananászt, és összeforraljuk 3-4 perc alatt.
A zöldfűszert finomra aprítjuk, és összeforgatjuk a rizzsel. A húst a csípős curryporral és borssal ízesítjük, megszórjuk a szezámmaggal. A rizst külön tálaljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.