A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk. A mézet a citromlével, az olajjal, a mustárral és frissen reszelt gyömbérrel kikeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és a combokra kenjük, majd 2 órát állni hagyjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A húst hőálló tálba fektetjük, olajat és 1 dl vizet öntünk alá, lefedjük, és kb. 40 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, megkenjük a maradék páccal, és 10-15 perc alatt készre sütjük. Tetszőleges körettel vagy salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.