A jeges gyömbéres limonádé elkészítéséhez a gyömbért meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. Egy közepes méretű edényben felforraljuk a vizet, beletesszük a mézet, a barna cukrot, a gyömbért, a citromlevet és a citromhéjat. Addig keverjük, míg a cukor és a méz teljesen fel nem oldódik.
Ezután az edényt levesszük a lángról, és a teát fedő alatt 30-40 percig állni hagyjuk. Azután levesszük a fedőt, és ha az ital teljesen kihűlt, leszűrjük, kancsóba öntjük és lehűtjük.
Jéggel, citromszeletekkel és friss mentával kínáljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a gyömbéres limonádé!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.