Serpenyőben olajat hevítünk, és 1-2 perc alatt megdinszteljük az áttört fokhagymát.
A csirkehúst felkockázzuk és a serpenyőbe tesszük, sózuk, borsozzuk, majd fehéredésig pirítjuk.
A borsót még fagyott állapotban a csirkehús mellé öntjük, újra sózzuk, beledobjuk a felprított friss petrezselymet, összekeverjük, és fedő alatt, pár perc alatt puhára dinszteljük.
Ha megpuhult, belekanalazzuk a mascarponét, összekeverjük, beleöntjük a reszelt parmezánt is, és 1-2 perc alatt összefőzzük az egész ragut. Szélesmetélttel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a mascarponés-zöldborsós csirkeragu!
Megjegyzés
Mascarpone híján tejszínnel is elkészíthető ez a finom csirkemell recept.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.