Kijevi csirkemell rizibizivel
Zsemlegombóc
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Vadas marha
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rigó Jancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Csupacsokis brownie
Tojásos nokedli fejes salátával
Mézes-mustáros csirkemell
Mirinda-szelet
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Dödölle - az eredeti recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mascarpone

Receptek mascarpone hozzávalóval

Leírás

A Mascarpone manapság nemcsak az olaszok kedvelt krémsajt félesége. Nálunk is egyre népszerűbb, hiszen nagyon sokféleképpen fel lehet használni. Különösen finom kenyérre kenve friss zöldhagymával megszórva, de az olyan édes sütemények, mint a népszerű tiramisu sem képzelhető el nélküle. Nagyon finom krémeket keverhetünk belőle, melyeket édesen és sósan is fogyaszthatunk vagy édes és sós süteményekbe tölthetünk.

Könnyű, lágy, tejszínes és ellenállhatatlan ízvilágának köszönheti, hogy szinte mindenki kedveli. Főzött tészták szószaiba is keverhetjük. Felhasználásának valójában csak a fantáziánk szab határt.

Számtalan finomabbnál finomabb receptjeink közül választhattok.

Mikor vedd?

Az év bármely szakaszában megvásárolhatod.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagoláson feltüntetett lejáratig. A felbontást követően lehetőleg néhány napon belül használd fel.
Tápérték(100 g)
420 kcal Energia
44 g Zsír
3 g Szénhidrát
3 g Fehérje
Mascarpone receptek (961 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.