A kekszet ledaráljuk. A vajat megolvasztjuk és ráöntjük a darált kekszre. Jól összekeverjük, ezután egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljára helyezzük és jól lenyomkodjuk. Tegyük azonnal a hűtőbe amíg a krém készül.
A krém hozzávalóit, tehát a mascarponét, a hideg cukrászhabot, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket tegyük egy tálba, majd gépi mixerrel keverjük össze.
Ha elkészült a krém akkor kenjünk a kekszes alapra. Szépen egyengessük le és amint elkészült tegyük a hűtőbe dermedni néhány órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.