A lisztben elkeverjük a sütőport, majd elmorzsoljuk benne a margarint, hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt, a cukrot, és összedolgozzuk gyors mozdulatokkal. 20 percre berakjuk a hűtőbe.
Közben elkészítjük a pudingot, lereszeljük az almát, kinyomkodjuk a levét, majd hozzákeverjük a fahéjas porcukrot.
Kivesszük a tésztánkat majd az egyharmad részét levágjuk a rácsozáshoz, a maradékot kinyújtjuk. Először rárakjuk az alma felét, majd a langyos pudingot és arra rá az alma másik felét.
Tetszőlegesen rácsozzuk, lekenjük a tetejét tojással, és 180 fokon 30-35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.