A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a sót, a tejet és a kávét, majd simára keverjük. Ezután hozzáadunk annyi szódavizet, hogy közepesen sűrű tésztát kapjunk. Végül a masszához keverjük az olvasztott vajat. Legalább 30 percig pihentetjük a tésztát, majd felforrósított, olvasztott vaj és olaj keverékével kikent serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A tojássárgákat egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a porcukrot és a likőrt, majd vízgőz felett mártás sűrűségűre keverjük forró víz felett, 2 perc alatt. Kihűtjük a krémet, majd felhabosítjuk a mascarponéval, és összeforgatjuk a felvert tejszínnel.
A palacsintákat a krémmel úgy rétegezzük, hogy a tetejére krém kerüljön. Megszórjuk kakaóporral, és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.