A tojásokat összekeverjük a cukrokkal, a sóval és a tejjel. Ezután hozzászitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, majd kézi habverővel simára keverjük. A palacsintákat a szokásos módon kisütjük, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljenek.
A mascarponét alaposan összekeverjük mindkét fajta cukorral és a mogyorókrémmel. A habtejszínt kemény habbá verjük.
A tányérra helyezünk egy teljesen kihűlt palacsintát, majd ízlés szerint megkenjük a mascarponés-mogyorókrémmel. Ezután ráhelyezzük a következő palacsintát, majd megkenjük a felvert tejszínhabbal. Addig ismételjük, míg az utolsó palacsinta a tetejére nem kerül.
A maradék mogyorókrémet, összekeverjük egy kevés tejszínhabbal, majd megkenjük vele a palacsintatorta tetejét.
A csokoládét gőzfürdő fölött felolvasztjuk, majd kevergetve kihűtjük, és ízlés szerint a torta tetejére csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.