A tésztához összeforgatjuk az átszitált lisztet és porcukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a sütőport. Morzsásra dolgozzuk a megolvasztott vajjal.
A töltelékhez az almát meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, és összeforgatjuk a megolvasztott vajjal. Hozzáadjuk a porcukrot, a pudingport és a kávéport.
A tojások sárgáját beledolgozzuk az almás masszába. A fehérjéket a sóval kemény habbá verjük, majd ezt is töltelékhez forgatjuk.
A tészta kétharmadát egy kivajazott piteformába morzsoljuk, kissé lenyomkodjuk. Rásimítjuk az almás keve-réket, majd rámorzsoljuk a maradék tésztát.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.