A zabpelyhes sütihez minden hozzávalót egy nagy tálba teszünk, és alaposan összekeverjük. A kapott masszát kézzel belenyomkodjuk egy közepes nagyságú, magasabb falú, margarinnal kikent tepsibe.
A tetejét kb. két maréknyi dióval megszórjuk, de mehet bőven több is, mert a sült dió különösen finom.
Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a tetejére szórt dió szép, piros színt kap.
Isteni sütemény. Ráadásul bűntudat nélkül ehető!
Az alma reszelve legyen kb. 80 dkg, de az sem baj, ha majdnem 1 kg. A margarint pedig olvasztva tedd bele, úgy szépen összeáll a massza.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.