A kávét és a likőrt összekeverjük, és egyesével megmártjuk benne a babapiskótákat. Egy jénai alját kirakjuk a babapiskótával, és megszórjuk kakaóval.
A tojásokat szétválasztjuk. A mascarponét kikeverjük a cukorral és a tojássárgájával. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük.
A krém harmadát a babapiskótára kenjük, majd újabb réteg kávés, kakaóval megszórt babapiskótát teszünk rá. Így folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, és megszórjuk a kakaóval. Letakarva egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.