A krumplit meghámozunk, apró kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, krumplitörővel összetörjük és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt a krumpli, akkor tojásssal, egy kanál zsíradékkal (lehet olaj is) és a liszttel összekeverjük. Ha nagyon ragadós a tészta, akkor adunk még hozzá lisztet.
A tésztát kinyújtjuk (ne túl vékonyra) és négyzetekre vágjuk fel. A kakaóport kevés vízzel és cukorral összekeverjük, majd megtöltjük a tésztát és gombócokat formázunk. Forró vízbe megfőzzük, amikor feljön a víz tetejére néhány percig hagyjuk a víz tetején.Végül pirított zsemlemorzsában megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.